Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Aναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. στη Φθιώτιδα - Ποια τμήματα έκλεισαν και πως θα λειτουργεί η «Άμεση Δράση»

Από σήμερα σε εφαρμογή η αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. στη Φθιώτιδα - Ποια τμήματα έκλεισαν και πως θα λειτουργεί η «Άμεση Δράση»
Ένα νέο στοίχημα καλείται να κερδίσει η Δ/νση της Αστυνομίας Φθιώτιδας μετά τις νέες ανακατατάξεις, που από σήμερα εφαρμόζονται πλέον στην πράξη, σύμφωνα με το σχέδιο αναδιάρθρωσης, που είχε εξαγγελθεί πριν από λίγους μήνες.
Στη Φθιώτιδα αποτελούν παρελθόν τα Αστυνομικά Τμήματα Μώλου και Υπάτης. Το Α.Τ. Μώλου απορροφήθηκε από το Α.Τ. Καμένων Βούρλων και το Α.Τ. Υπάτης από τη Λαμία. Στην Υπάτη λειτουργεί ο θεσμός του Τοπικού Αστυνόμου, όπως και στο Γαρδίκι.
Επίσης το Α.Τ. Μακρακώμης υποβαθμίζεται σε Αστυνομικό Σταθμό και θα υπάγεται πλέον στο Α.Τ. Σπερχειάδας.

Νέο «Τμήμα Άμεσης Δράσης»
Το νέο τμήμα στελεχώθηκε με κάτι παραπάνω από 50 αστυνομικούς οι οποίοι θα περιπολούν στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, όρια Δήμου Λαμιέων, με στόχο την άμεση επέμβαση όπου χρειαστεί.
Από το νεοσύστατο τμήμα απορροφήθηκε όλη η δύναμη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ προστέθηκαν και άλλα άτομα από άλλες υπηρεσίες του νομού.
Εκτός από τις μηχανές θα υπάρχουν περιπολίες και με αυτοκίνητα, σε τέσσερις βάρδιες όλο το 24ωρο.
Διοικητής του νέου Τμήματος «Άμεσης Δράσης» τοποθετήθηκε ο ο Αστυνόμος Α' Σωτήρης Σκαρμούτσος, που ήταν μεχρι τώρα υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.