Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Διακοπή εργασιών του αναδόχου του δικτύου αποχέτευσης Αμφικλείας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ. 12/2017 συνεδρίασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Αµφίκλειας - Ελάτειας Αρ. Απόφασης : 84/2017
Θέµα 1ο: Περί ειδικής δήλωσης διακοπής εργασιών του έργου ¨∆ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ¨ . Εισηγητής Ε. Καρούµπης
 Ο κ. Καρούμπης Ευστάθιος εισηγούμενος το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα εξής:
Με την από 31/5/2017 αίτησή του η εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε ανάδοχος του έργου ¨ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ¨ αναφέρει: ¨δηλώνω την διακοπή εκτέλεσης εργασιών του προαναφερόμενου έργου σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 11 και 53 παρ. 9 του Ν. 3669/2008 για τόκους υπερημερίας και την αποκατάσταση των θετικών ζημιών μας από την με αποκλειστική υπαιτιότητά σας διακοπή των εργασιών , το ακριβές ύψος των οποίων θα σας γνωστοποιηθεί όταν αρθούν οι λόγοι της διακοπής¨ και κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ.
 Να γίνει αποδοχή της από 31-05-2017 ειδικής δήλωσης διακοπής εργασιών της εταιρείας ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε., αναδόχου του έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ», για τους λόγους που αναφέρονται στο παραπάνω σκεπτικό.
Η απόφαση αυτή έλαβε αύξ.αριθµό 12/84/2017

Ερωτήσεις προς τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας
Αλήθεια τι γίνεται με αυτό το θέμα? Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες? Υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά του Δήμου?
Επειδή έχουμε όντως παρατηρήσει ότι οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και λίγες ημέρες, τι προβλέπεται να γίνει? Θα μείνουμε με τις λακούβες μέσα στο καλοκαίρι? 
Και ειδικά στον κεντρικό δρόμο της πόλης μας που περνάει μπροστά από την Κάτω πλατεία θα μείνουμε με τα χώματα και θα γεμίζει ο τόπος σκόνη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.