Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Φιλανθρωπικός αγώνας με τιμώμενο πρόσωπο τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ το Σάββατο στην Αμφίκλεια

To Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ των ομάδων Α.Σ.ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ VS Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ
 Τιμώμενο πρόσωπο μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες  του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!!!
 Τα έσοδα των προσκλήσεων(Θα υπάρχουν προσκλήσεις των 5 ευρώ) θα δοθούν σε συμπολίτη μας όπου δίνει την μάχη του με την επάρατη νόσο.
 Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρόν, να τιμήσει με την παρουσία του τον «δράκο» του Ελληνικού μπάσκετ και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για αυτόν και την οικογένεια του!
 Μετά τιμής το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας.   Πηγή

Στον φιλανθρωπικό αγώνα του Σαββάτου στην Αμφίκλεια στις 18:00 με τιμώμενο πρόσωπο τον Παναγιώτη Γιαννάκη, θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του συλλόγου μας και θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Παναγιώτη Γιαννάκη, οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Βαγγέλης Βουρτζούμης, Πρόδρομος Νικολαϊδης και Σωτήρης Καραποστόλου, οι οποίοι και θα συμμετάσχουν ενεργά στον φιλανθρωπικό αγώνα!

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν με την παρουσία τους στον συμπολίτη μας που δίνει την μάχη του με την επάρατη νόσο, να γεμίσουν το γήπεδο και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.