Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Α.Σ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-Γιορτή για την λήξη της αθλητικής περιόδου, φωτογραφίες


Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της κοινωνίας της Αμφίκλειας ήταν ανέκαθεν και παραμένει και η έντονη - συνεχής συλλογική δράση. Τρανταχτό παράδειγμα οι πάμπολλοι παλιότεροι και νεότεροι ενεργοί σύλλογοι και τα σωματεία σε όλους τους τομείς.
Στους κορυφαίους δικαιωματικά συγκαταλέγεται και ο Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ, http://dionysosamfiklias.gr/ ο οποίος λειτουργεί υποδειγματικά και υπό τύπον μεγάλης οικογένειας τα πολυάριθμα και δραστήρια τμήματά του, τα οποία επικεντρώνονται ιδιαίτερα στο παιδί και παράλληλα αγκαλιάζει δημιουργικά την ευρύτερη περιφέρεια.
Η πολυβραβευμένη κορυφαία ετήσια διοργάνωση του ορεινού αγώνα δρόμου "μονοπάτι Παρνασσού" αποτελεί υπόδειγμα αθλητικής διοργάνωσης.
Συνεπές πάντα στις αρχές του Συλλόγου το Δ.Σ. και μέσα στις δραστηριότητές του, πραγματοποίησε την “ζεστή” ετήσια γιορτή του σύμφωνα με την πρόσκληση.  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί αθλητές, αθλήτριες, γονείς και μέλη,
Σας προσκαλούμε στη γιορτή που θα κάνει ο Σύλλογός μας για την λήξη της αθλητικής περιόδου 2016-2017, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στις 20:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας.
Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΣ
Φωτοστιγμιότυπα Δ.Ι.Καλπύρης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.