Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Γμνάσιο Αμφίκλειας: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής "Αριστοτέλης" 2018

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής "Αριστοτέλης" 2018
                             Αμφίκλεια 6 Ιουνίου 2018
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Αμφίκλειας συγχαίρει τη μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου του σχολείου μας Ανανίκα Θάλεια - Αλεξάνδρα του Ιωάννη για την Πανελλαδική διάκρισή της στο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης»2018 Δεύτερο Βραβείο Αριστείας. Επίσης συγχαίρει τη Φούκα Δέσποινα του Σωτηρίου μαθήτρια της Β΄ Γυμνασίου για την Εύφημο Μνεία. Συγχαρητήρια στους μαθητές που διαγωνίστηκαν και θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής: Στιβαχτή Ζωή και Μωράκης Αναστάσιος Β΄ Γυμνασίου, Τσαπρούνη Μαρία, Γ΄ Γυμνασίου.
Ευχαριστούμε και όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στο Διαγωνισμό «Αριστοτέλης»: τους εκπαιδευτικούς και συγκεκριμένα τον κ. Δελή Νικόλαο καθηγητή Φυσικής του σχολείου μας, τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι εθελοντικά τους επέβλεψαν κατά τις εξετάσεις και, βέβαια, τους γονείς των μαθητών.
Η απονομή των Βραβείων, των Εύφημων Μνειών και των Επαίνων θα γίνει στον χώρο του σχολείο σε χρόνο που θα οριστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων. Η Επιστημονική και Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού «Αριστοτέλης» θεωρεί ότι η διαδικασία αυτή απονομής στους μαθητές των Βραβείων, των Ευφήμων Μνειών και των Επαίνων στον χώρο του σχολείου και με την παρουσία των εκπαιδευτικών και των συμμαθητών τους (ίσως και των γονέων, συγγενών και φίλων τους) τιμά εκτός από τους μαθητές και το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και ενισχύει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των μαθητών. Τα ονόματα των μαθητών βρίσκονται στον διαδικτυακό τόπο: http :// micro-kosmos.uoa .gr(=> οι Διαγωνισμοί και οι Ολυμπιάδες Φυσικής)
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΜΠΕΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.