Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου «Τα τρένα δεν περνάνε πια από εδώ»

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου  «Τα τρένα δεν περνάνε πια από εδώ..»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα στον ΣΣ Σταθμό Μπράλου οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την διακοπή της παλαιάς  σιδηροδρομικής σύνδεσης Λιανοκλάδι Τιθορέα. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπράλλου που μάλιστα έφτιαξε και ένα υπέροχο σπότ με το οποίο αναφέρεται στο γεγονός της «ανενεργής σιδηροδρομικής γραμμής» με παππού και εγγονή να περιμένουν μάταια το τρένο «Τα τρένα δεν περνάνε πια από εδώ..»

«Η σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέας-Λιανοκλαδίου παραμένει ανενεργή εδώ και 4 μήνες.
Μια γραμμή που εξυπηρετεί 3 σταθμούς, την Αμφίκλεια, την Λιλαία και τον Μπράλο και δεκάδες χωριά και πόλεις, μέχρι και την εκ πρώτης όψεως μακρινή Άμφισσα, βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου.
Έτσι, με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σ.Σ. Μπράλου (οικισμός Σταθμός Μπράλου) για την σιδηροδρομική σύνδεση και επαναλειτουργία μέχρι την Τιθορέα και την νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων.
Το Σάββατο 16 Ιουνίου και ώρα 19:30 καλούνται όλοι να παρευρεθούν στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι ίδιοι οι πολίτες για το μέσο μεταφοράς που αγάπησαν και έζησαν παρέα του για πάνω από 100 χρόνια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΩΡΑ: 19.30 ΣΤΟΝ Σ.Σ. ΜΠΡΑΛΟΥ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.