Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Περίληψη δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στη Δημοτική Κοινότητα Αμφίκλειας


Πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους για να δείτε τα έγγραφα....
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ
Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για να στεγαστεί το αρχείο της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.
Το ακίνητο πρέπει:
να βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Αμφίκλειας,
να έχει έκταση από 80 έως 90 τετραγωνικά μέτρα
να βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού καταστήματος

Θα εκτιμηθεί θετικά εφόσον υπάρχει πρόσωπο του ακινήτου σε κεντρική οδό
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης ήτοι μέχρι και την 9-7-2018.
Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία, στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητος των προσφερομένων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσομένης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο του Δήμου στην Δ.Κ. Ελάτειας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Διεύθυνση 35004 ΕΛΑΤΕΙΑ Αρμόδιος υπάλληλος Μπαούρδου Κων/να Τηλέφωνο 2234350214 FAX 2234031898
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη της καταληκτικής ημερομηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.