Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου: «Οι αγώνες του κόσμου δεν πάνε ποτέ χαμένοι».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου υποδομών, η περιοχή μας ξανασυνδέεται με το τρένο, μετά από διακοπή περίπου 5 μηνών.
Μετά τη σπουδαία συγκέντρωση στο Μπράλο στις 16  Ιουνίου, το ψήφισμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου, που τη διοργάνωσε, κατέληγε πως «οι αγώνες του κόσμου δεν πάνε ποτέ χαμένοι».
Από την 1η Ιουλίου 2018 το τρένο θα σφυρίξει πάλι στη γραμμή μας, δικαιώνοντας τις προσδοκίες μας, αλλά και τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από 15 μήνες, από εκείνη την ιστορική συνάντηση  (29 Απριλίου 2017) στο σχολείο του Άνω Μπράλου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα τα μέλη μας και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που πίστεψαν σ’ αυτόν τον αγώνα.
Όλα τα χωριά της περιοχής, από την Καλοσκοπή και το Σκλήθρο μέχρι την  Δρυμαία και την Αμφίκλεια, διαβεβαιώνουμε ότι «θα είμαστε άγρυπνοι και πάντα πρώτοι, εναντίον κάθε παραβίασης βασικών δικαιωμάτων της ζωής μας».
Ευχαριστούμε τέλος το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου, τους πολιτικούς εκπροσώπους της περιοχής, κοινοβουλευτικούς και αυτοδιοικητικούς και  ιδιαίτερα αυτούς που ήταν πλάϊ μας, από την πρώτη στιγμή του αγώνα μας.
Με εκτίμιση και φιλικά αισθήματα
Το ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.