Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σ.Σ. Μπράλου, φωτογραφίες

Η σιδηροδρομική γραμμή Τιθορέας-Λιανοκλαδίου παραμένει ανενεργή εδώ και 4 μήνες. Μια γραμμή που εξυπηρετεί 3 σταθμούς, την Αμφίκλεια, την Λιλαία και τον Μπράλο και δεκάδες χωριά και πόλεις, μέχρι και την εκ πρώτης όψεως μακρινή Άμφισσα, βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. .....
Η λεωφορειακή συγκοινωνία που εξασφαλίστηκε είναι μια πολύ προσωρινή λύση η οποία δεν δελεάζει τους κατοίκους, οι οποίοι γαλουχήθηκαν και μεγάλωσαν με το τραίνο και την σιγουριά, ασφάλεια και οικονομία που προσφέρει μόνο ο σιδηρόδρομος.
Ο Χειμώνας στην περιοχή είναι βαρύς και οι μετακίνηση μέσω των δρόμων ακόμη δυσκολότερη. Πέρα από αυτό, η γραμμή αποτελεί μια μοναδικού κάλλους διαδρομή, με τεράστια ιστορία και σημασία για το ελληνικό κράτος και τους κατοίκους του.
Έτσι, με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπράλου διοργανώθηκε χθες 16 Ιουνίου 2018 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σ.Σ. Μπράλου (οικισμός Σταθμός Μπράλου) για την σιδηροδρομική σύνδεση και επαναλειτουργία μέχρι την Τιθορέα και την νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων.
Δείτε φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.