Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Το ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης συναντήθηκε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα με εκπαιδευτικούς και μαθητές του ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας στα πλαίσια των δράσεων για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Σχολεία- Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (E.P.A.S.).
Η θεματική ατζέντα περιελάμβανε ερωτήσεις για την λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την άνοδο του ακροδεξιού ρεύματος στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Brexit, τις προοπτικές της ελληνικής γεωργίας , τις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ελλάδqς και της νέας γενιάς της. Το περιεχόμενο της συζήτησης θα παρουσιαστεί σε σχετική εκδήλωση.
Στην υλοποίηση του προγράμματος για το σχολικό έτος 2018-2019 συνεργάζονται οι μαθητές του σχολείου με επικεφαλής τους  εκπαιδευτικούς Αθ. Κοτρώτσο, Ε. Κωστή και Γ. Τσούμα και τους μαθητές- υποψήφιους «Πρέσβεις του Ε.Κ.»  Ι.Βασιλικού, Ι. Γεωργίου, Π. Σασιάκο, Κ. Φινέ, Β. Μελέτη και Ε. Ψυχογιού. Το ΓΕΛ Κάτω Τιθορέας είναι πιστοποιημένο «Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και συμμετέχει στο πρόγραμμα για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα EPAS εδώ: http://www.europarl.europa.eu/greece/el 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.