Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Η Π. Κούσουλα από την Αμφίκλεια υποψήφια με τον συνδυασμό “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας"


Η πολιτικός μηχανικός Παναγιώτα Κούσουλα από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας,  στον συνδυασμό για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας“Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” - Φάνης Σπανός.

Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1986 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας όπου και διαμένω μόνιμα. Γονείς μου είναι ο Δημήτριος Κούσουλας και η Ελένη Γιαλούρη. Ο σύζυγος μου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, κατάγεται από το Παλαιοχώρι Δωριέων Φθιώτιδας και πρόσφατα αποκτήσαμε ένα γιο.
Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του προγράμματος "Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών " του Ε.Μ.Π.. Επίσης μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάζομαι ως συνεργάτης μηχανικός κατασκευαστικής εταιρείας με καθήκοντα τεχνικής και οικονομικής διαχείρισης έργων αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός διατηρώντας, μαζί με τον αδερφό μου, τεχνικό γραφείο στην Αμφίκλεια.
Είμαι υποψήφια γιατί…
Η απόφασή μου να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική, ξεκινά από την επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο και την κοινωνία, ιδιαίτερα της περιφέρειας στην οποία ζω κι εργάζομαι.
Είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας», γιατί πάντοτε πίστευα πως όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά και υποχρέωση, να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας, ώστε τα αυτονόητα να πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα.
Μέσα από την επαγγελματική  μου δραστηριότητα, έχω μάθει την αξία της σύνθεσης των ιδεών, της ομαδικής δουλειάς και του δημιουργικού διαλόγου. Η εμπειρία μου στον τεχνικό κλάδο μου επιτρέπει να έχω γνώση τόσο θεωρητική όσο και πρακτική για τα μεγάλα τεχνικά, οικονομικά και χωροταξικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την περιφέρειά μας και μας επηρεάζουν όλους.
Με πίστη και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας, θέτω στην διάθεσή σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ τη στήριξή σας με την υπόσχεση ότι θα εργασθώ με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.