Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Νυχτερινό Σκι αυτό το Σάββατο 26/2 στον Παρνασσό

Το νυχτερινό σκι επιστρέφει στον Παρνασσό!
Επόμενο Ραντεβού Σάββατο 26 Φεβρουαρίου!
Όταν τα χρώματα της νύχτας συναντούν το κατάλευκο του χιονιού, οι προβολείς του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού ανάβουν και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια και οι χιονισμένες πλαγιές του γίνονται ακόμη πιο μαγευτικές.
Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία και να απολαύσετε τη νυχτερινή ομορφιά του τοπίου κάνοντας σκι κάτω από τα αστέρια, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού είναι ο ιδανικός προορισμός, αφού φέτος προσφέρει και πάλι στους φίλους επισκέπτες και χιονοδρόμους τη δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές συνδυάζοντας τη νυχτερινή διασκέδαση με το αγαπημένο τους σπορ.
Το προσωπικό του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών και χιονοδρόμων καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή χιονοδρομική εμπειρία νυχτερινού σκι!
Σας περιμένουμε όλους σας για νύχτες μαγικές και χιονισμένες στο αγαπημένο σας μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο Χιονοδρομικό της χώρας!
Μείνετε συντονισμένοι στο site μας, στην σελίδα μας στo Facebook και στο Instagram για να ενημερώνεστε για τις ημέρες διοργάνωσης του νυχτερινού Σκι. Οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.