Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε και στα τρία Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε και στα τρία Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου μας, σε ξεχωριστές ημέρες, όπως επιτάσσουν οι συνθήκες της πανδημίας. 
Μπορεί οι υγειονομικοί περιορισμοί να μη μας επέτρεψαν μία κοινή γιορτή για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, ευελπιστούμε όμως ότι τη νέα χρονιά θα έχουμε επιτέλους απαλλαγεί από αυτόν τον εφιάλτη. Εκτός από τη μεγαλύτερη ευχή όλων μας για υγεία, η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα είναι τόσο ανάγκη όσο και επιθυμία.
Η κοπή της κάθε πίτας έγινε παρουσία των κατά τόπους Αντιδημάρχων, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων και του προσωπικού του κάθε καταστήματος, σε κλίμα χαράς, ενότητας και αισιοδοξίας. Άλλωστε, το δύσκολο έργο της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής υλοποιείται σε άμεση συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συγκυρίες. Τους ευχαριστούμε θερμά για όσα προσφέρουν και τους ευχόμαστε υγεία και ευημερία. Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους, να αντιμετωπίζουμε από κοινού τις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.