Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Χωρίς αποκριάτικες εκδηλώσεις και φέτος

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Covid-19, όπως αυτά ορίζονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 766/Β/18-02-2022), όπου απαγορεύεται ρητά η διενέργεια αποκριάτικων παρελάσεων και αντίστοιχων υπαίθριων δημόσιων ψυχαγωγικών εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμος μας δεν θα πραγματοποιήσει ούτε φέτος αποκριάτικες εκδηλώσεις.
 Σεβόμενοι απόλυτα την απόφαση του κράτους και λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της πανδημίας, οφείλουμε πρωτίστως να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και να παραμείνουμε όλοι μας ασφαλείς.
 Τα καθιερωμένα και αγαπημένα μας έθιμα, όπως διατηρήθηκαν ζωντανά τόσα χρόνια, θα αναβιώσουν και πάλι μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Αρκεί να είμαστε υγιείς και να διατηρήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία μας. Καρναβάλι μπορεί να μην γίνει, δεν μας απαγορεύει όμως κανείς την ευχάριστη διάθεση.
Ευχόμαστε σε όλους σας Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή!

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.