Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Διανομή 3.328 γευμάτων αγάπης στην Αμφίκλεια, Ελάτεια και Κάτω Τιθορέα

Μία ακόμα ανάσα ανακούφισης στις δυσκολίες της καθημερινότητας έδωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη», στην Αμφίκλεια, Ελάτεια και Κάτω Τιθορέα. Με την ευχή μέριμνα και προτροπή του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών ο Διευθυντής του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Πρωτ. π. Παναγιώτης Σερέτης με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτ. π. Δημήτριος Νασόπουλος, σε συνεργασία με Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αμφίκλειας – Ελάτειας διένειμαν 3.328 έτοιμα γεύματα.
Το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» υλοποιήθηκε με την συνεργασία της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και της εταιρίας «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».
Τα γεύματα της αγάπης και της στήριξης των εμπερίστατων αδελφών, συνοδευόταν από την αγάπη και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών, προς τον κάθε ένα ξεχωριστά.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συνεχή και απρόσκοπτη υλοποίηση και αυτού του προγράμματος σε αυτή την περιοχή, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών ευχαριστεί όλους όσους ανώνυμα και επώνυμα συνδράμουν το φιλανθρωπικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και απευθύνει αδιάλειπτα σε όλους ένα συνεχές προσκλητήριο αγάπης και προσφοράς.
Οι δυσκολίες της εποχής και τα προβλήματα, τα οποία καθημερινά εμφανίζονται γεννούν μεγάλες ανάγκες και έτσι δυστυχώς αυξάνονται καθημερινά οι συνάνθρωποι μας, οι οποίοι στερούνται ακόμα και αυτού του αναγκαίου φαγητού.
Μπορείτε σε καθημερινή βάση να απευθύνεστε στα Γραφεία της Μητροπόλεως Φθιώτιδος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο. Κάθε βοήθεια είναι αναγκαία.
Ας ζήσουμε όλοι μας την χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την αληθινή και έμπρακτη αγάπη, η οποία είναι κοινωνία αγάπης με τον Ίδιο τον Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.