Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Αμφίκλεια: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς

Άγνωστα ως τώρα τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά
Τη σορό μιας ηλικιωμένης γυναίκας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Αμφίκλεια εντόπισαν οι πυροσβέστες.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε στην οικία επί της οδού Μουζέλη καθώς πυκνοί καπνοί έβγαιναν από τη μονοκατοικία όπου ζούσε η ηλικιωμένη γυναίκα και στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα. Άγνωστα είναι έως τώρα τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά με την Πυροσβεστική να διεξάγει έρευνα. Πηγή
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες πήρε φωτιά από το τσιγάρο και κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι της…
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (24/2) στην οδό Μουζέλη στην Αμφίκλεια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν παραπέμπουν σε βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ και η θερμάστρα χαλαζία που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί βρέθηκε άθιχτη.
Πιθανολογείται ότι αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο και ίσως να ξεκίνησε από κει η φωτιά. Μάλιστα η 63χρονη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί, τηλεφώνησε στην αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε, φωνάζοντας «βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι».
Αν και η γυναίκα έφτασε γρήγορα, στο σημείο το κακό είχε γίνει, ενώ και η επέμβαση των γειτόνων με λάστιχα δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, καθώς η γυναίκα είχε καεί ζωντανή στο κρεβάτι της. Σε λίγα λεπτά είχε φτάσει και η Πυροσβεστική από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας που μερίμνησε για την πλήρη κατάσβεση οποιασδήποτε εστίας. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.