Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πολύδροσος-Τουριστικό λεωφορείο έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ - Μία τραυματίας


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (20/2) στον επαρχιακό δρόμο από την Πολύδροσο προς Γραβιά. Πιο συγκεκριμένα, τουριστικό λεωφορείο από τη Χαλκίδα που είχε μεταφέρει εκδρομείς στην Επτάλοφο εξετράπη της πορείας του για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο λίγο έξω από την Πολύδροσο προς Λιλαία.Το λεωφορείο, στη συνέχεια έπεσε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε, ενώ έσπασε και το παρμπρίζ του οχήματος. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της Αμφίκλειας.
Εκτός από το ψυχολογικό σοκ, κανείς άλλος από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.  Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν άνδρες από τον Αστυνομικό Σταθμό της Γραβιάς που ανέλαβαν την προανάκριση. Άλλο λεωφορείο του πρακτορείου παρέλαβε τους επιβάτες για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.  Πηγή: iparnassos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.