Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΧΚ Παρνασσού- 4ο Κύπελλο Παίδων PABA BEAR SKI CUP την Μ. Πέμπτη

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου και θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού με ώρα εκκίνησης στις 10.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια). 
Οι νικητές θα κερδίσουν κύπελλα, ενώ ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης. Μετάλλια, θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και όλα τα παιδιά θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής αλλά και αναμνηστικά δώρα.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 από τις 10 π.μ. έως τις 2μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. μέχρι την Τετάρτη 8-4-2015, ή να στείλετε email στοoffice@skischool.gr

Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι τις 9:00π.μ., στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης, στο γραφείο της Σχολής στη θέση Κελάρια 1950 και μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο χώρο του Τερματισμού του αγώνα στο λιφτ Περικλής, όπου οι μικροί αθλητές θα παραλάβουν τα νούμερα τους. 
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό. 
Τα εκδοτήρια ανοίγουν από τις 09:00 πμ. 
To Χιονοδρομικό Κέντρο διαθέτει ιατρό και ασθενοφόρο. 
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και κράνος. 
Δεν μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά που έχουν λάβει μέρος στο εθνικό πρωτάθλημα Π1/Κ1.

Ο καιρός στο ΧΚΠ
Πτώση της θερμοκρασίας, αέρα και λίγα χιόνια περιμένουμε μέσα στη Μ. Εβδομάδα, που υπενθυμίζουμε ότι θα είναι η τελευταία λειτουργίας του ΧΚΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.