Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η Digea βάζει αναμεταδότη στην Αμφίκλεια σύμφωνα με το digitaltvinfo.gr

Χωρίς να προλάβει η κυβέρνηση να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση για την ψηφιακή επίγεια τηλεόραση και ενώ το αρμόδιο υπουργείο ελέγχει την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών για την παραχώρηση του ψηφιακού φάσματος, ο πάροχος δικτύου της Digea ξεκίνησε την εγκατάσταση των πρώτων gap fillers (αναμεταδότες), στα προβληματικά σημεία της χώρας.
Η στήλη δημοσιεύει τα κέντρα εκπομπής και τους νομούς στους οποίους κατά προτεραιότητα αρχίζει η εγκατάσταση των πρώτων 40 gap fillers (αναμεταδότες), με ευθύνη του παρόχου δικτύου.

Στον κατάλογο της εγκατάστασης που αναλαμβάνει η Digea σύμφωνα με τους μέχρι σήμερα ισχύοντες νόμους, περιλαμβάνονται άλλα 40 σημεία εκπομπής. Θυμίζουμε ότι σε πολλές περιοχές της χώρας το ψηφιακό σήμα της Digea είναι ανύπαρκτο.

Από τις περιοχές που θα βάλει αναμεταδότες η Digea και μας ενδιαφέρουν βλέπουμε ότι θα μπει αναμεταδότης στην Αμφίκλεια και το Παλαιοχώρι.

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Αμφίκλεια
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Παλαιοχώρι

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα αν μπείτε στην σελίδα της Digea  και πληκτρολογήσετε την Αμφίκλεια θα σας βγάλει ότι δεν καλύπτεται από κανένα κύριο κέντρο εκπομπής που υπάρχει αυτή την στιγμή.
Και το σήμα που πιάνουμε (με τα όποια προβλήματα του, δηλ. συχνές διακοπές) μάλλον το πιάνουμε από αντανάκλαση. Οπότε είναι πολύ καλή εξέλιξη η τοποθέτηση αναμεταδότη στην πόλη μας.
Είχαμε επισημάνει ήδη από τον Νοέμβριο του 2014 το πρόβλημα με δύο παρεμβάσεις μας.
Δείτε τα άρθρα που είχαμε δημοσιεύσει τότε:

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ (Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.