Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Μονοπάτι Παρνασσού- Παράταση εγγραφών και πρόσκληση εθελοντών

Δελτίο τύπου 13/4/2015

    Την Παρασκευή 17 Απριλίου λήγουν τελικά οι εγγραφές για το Μονοπάτι Παρνασσού.
     Αποφασίστηκε αυτή η μικρή παράταση δύο ημερών, καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων εγγραφών στον αγώνα των 24,2 χιλιομέτρων δεν έχει φτάσει τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών, που θυμίζουμε ότι είναι  400 άτομα.      
     Έως την Παρασκευή τα μεσάνυχτα λοιπόν θα μπορεί όποιος θέλει να  δηλώσει συμμετοχή και στη συνέχεια να καταθέσει τον ποσό συμμετοχής.
     Η προετοιμασία του αγώνα στη διαδρομή συνεχίζεται καθώς το χιόνι που έπεσε σε σημαντικές ποσότητες την Μεγάλη Τετάρτη, περιόρισε τις δυνατότητες κίνησης στα μονοπάτια του βουνού. Με το λιώσιμο του χιονιού τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες εργασίες

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ “ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2015”
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
       Η ώρα των αγώνων φτάνει και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το Μονοπάτι Παρνασσού δεν είναι δουλειά επαγγελματιών, αλλά εθελοντών και πραγματοποιείται πάντα με εθελοντική συλλογική προσπάθεια και με την καθοδήγηση του συλλόγου μας.
     Έτσι τη Παρασκευή 17 Απριλίου στις 6:30 μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εθελοντών για το συντονισμό των εργασιών προετοιμασίας στο επόμενο διάστημα αλλά και το διήμερο των αγώνων και σας περιμένουμε όλους στα γραφεία του Διονύσου στην κάτω πλατεία της Αμφίκλειας.
     Αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε στην συγκέντρωση, αλλά θέλετε να προσφέρετε, δηλώστε το στο siteτου συλλόγου http://dionysosamfiklias.gκαι θα σας συμπεριλάβουμε στους εθελοντές.
     Ας γίνουμε όλοι συμμέτοχοι σε μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση.

Η οργανωτική επιτροπή
Μονοπάτι Παρνασσού 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.