Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Σε 36χρονο από Αμφίκλεια "χρεώνει" το νέο κρούσμα covid της Φθιώτιδας ο ΕΟΔΥ (δεν μένει στην Αμφίκλεια)


Σε 36χρονο από Αμφίκλεια "χρεώνει" το νέο κρούσμα της Φθιώτιδας ο ΕΟΔΥ - 25χρονος από τη Φουρνά Ευρυτανίας επίσης θετικός, όπως και 24χρονη Γαλλίδα στη Σκύρο - Επτά κρούσματα σε δομη φιλοξενίας στη Βοιωτία.
Αν και ο ΕΟΔΥ χρεώνει το νέο κρούσμα κωρονοϊού στην Αμφίκλεια, όπως ενημέρωσε, σύμφωνα με το blog Πολύδροσος Παρνασσού, η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Σούλα Στιβακτή, ο συγκεκριμένος είναι στρατιωτικός, μένει στο Νέο Ηράκλειο, δηλώνει κάτοικος Αμφίκλειας την οποία όμως δεν έχει επισκεφθεί το τελευταίο διάστημα. 
Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους της περιοχής Αμφίκλειας.

156 νέα κρούσματα ανακοίνωσε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο ΕΟΔΥ και το γεγονός ότι για 3η ημέρα ο αριθμός παρέμεινε κάτω από τα 200 αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας ελέγχου της εξάπλωσης με την επιστροφή όλων των εκδρομέων στη βάση τους.
Ωστόσο για τη Στερεά το νούμερο για πρώτη φορά πλησίασε να γίνει διψήφιο καθώς επισήμως δόθηκαν συνολικά εννέα (9) καινούρια περιστατικά με ασθενής που βρέθηκαν θετικοί στην covid-19. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα νέα κρούσματα είναι δέκα (10) ανεξάρτητα αν κάποια από αυτά δεν έχουν μόνιμη κατοικία εντός της Περιφέρειας.
Ειδικότερα τα εφτά (7) από αυτά  εντοπίζονται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων των Οινοφύτων Βοιωτίας και συνδέονται άμεσα με τα προγενέστερα κρούσματα στην ίδια Δομή.
Τα άλλα δύο επίσημα «χρεώθηκαν» σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία και πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ για έναν 36χρονο από την Αμφίκλεια και έναν 25χρονο από τη Φουρνά αντίστοιχα. Όπως σημειώσαμε όμως υπάρχει και ένα επιπλέον κρούσμα που δεν δηλώθηκε τη Δευτέρα από τον ΕΟΔΥ αλλά είναι επιβεβαιωμένο και αφορά την Εύβοια και 24χρονη Γαλλίδα που βρίσκεται στη Σκύρο.
Όλα τα παραπάνω μένει να επιβεβαιωθούν και από τις ιχνηλατήσεις της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και των αντίστοιχων Δήμων, που πολλές φορές έχουν διορθώσει τα «λάθη» του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και τώρα. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.