Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Μέτρα πρόληψης διάδοσης ιού COVID 19 -Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας

Μέτρα πρόληψης διάδοσης ιού COVID 19 -ΚΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ από 11-9-2020.
-Η κεντρική πόρτα του ΚΥ θα είναι κλειδωμένη και οι ασθενείς θα χτυπάνε το κουδούνι , θα διατηρούν 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους και θα ακολουθείται η διαδικασία διαλογής.
-Ο ασθενής οφείλει να δηλώνει τον λόγο της επίσκεψής του , ώστε να λαμβάνονται πριν την είσοδο στο ιατρείο τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον ιατρό .
- Στην περίπτωση δήλωσης από τον ασθενή συμπτωμάτων πυρετού ή βήχα ή δύσπνοιας ο ιατρός θα ζητήσει από τον ασθενή  να εξεταστεί στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΚΥ) για λοιμώδη νοσήματα.
- Θα  επιτρέπεται ένας μόνο συνοδός για κάθε ασθενή σε  ειδικές περιπτώσεις
( πχ, ασθενείς με κινητικά προβλήματα ).
- Θα  λαμβάνεται μέριμνα ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος παραμονής ασθενών και συνοδών στους χώρους των ιατρείων  με τον προγραμματισμό επισκέψεων μέσω τηλεφωνικών και e-ραντεβού.
- Ασθενείς στον χώρο αναμονής του ιατρείου, θα πρέπει να φροντίζουν να κρατούν απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων μεταξύ τους.
-  Ολοι οι ασθενείς να ενεργοποιήσουν την άυλη συνταγογράφηση θα επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό τους δίνοντας το ώστε ο ιατρός να προβαίνει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση τρίμηνων συνταγών
 - Η δομή ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ¨ θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο για τις ανάγκες του πληθυσμού ευθύνης (συνταγογράφηση-παροχές φροντίδας)
Πληροφορίες:  Τηλέφωνο: 2234350000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.