Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεά σχολικών τσαντών στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Ευχαριστούμε θερμά την δημότισσά μας και κάτοικο Αμφίκλειας κα Φανή Τοπάλη για την ευγενική της πρωτοβουλία να δωρίσει στον Δήμο μας σχολικές τσάντες από το πρώην κατάστημα «Γούλατης».
Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας ότι η ανιδιοτέλεια και ο αλτρουισμός είναι ατράνταχτες ηθικές αξίες. Σε μία εποχή που όλοι μας δοκιμαζόμαστε πολλαπλώς και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τις επιπτώσεις
της πανδημίας, οποιαδήποτε πράξη κοινωνικής προσφοράς θα λαμβάνει μόνο θετικό πρόσημο.
Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά τη Δευτέρα, όποιος γονιός αντιμετωπίζει οικονομική δυσχέρεια και επιθυμεί να επωφεληθεί της δωρεάς, να μην διστάσει να επικοινωνήσει με την κα Χρυσάνθη
Θάνου, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, στο τηλ.: 6947852619.
Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια από την πλευρά τόσο του Συλλόγου όσο και του Δήμου. Οι τσάντες είναι για παιδιά όλου του Δήμου και αφορούν ηλικίες από Παιδικό μέχρι Στ' Δημοτικού.
Αλλωστε, το μόνο που αξίζει να μνημονευθεί είναι η ίδια η δωρεά και τα ευγενή κίνητρα μιας πράξης που πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.