Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Δωρεά τροφίμων μέσω του Δήμου

Ανταποκρινόμενο στις σοβαρές και πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19, προχώρησε σε δωρεά τροφίμων υπό τον συντονισμό της Κ.Ε.Δ.Ε.
Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κίνηση ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης του Ιδρύματος, που θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια των Δήμων όλης της χώρας να στηρίξουν τους δημότες τους που αντιμετωπίζουν έντονες κοινωνικοοικονομικές δυσχέρειες λόγω κορωνοϊού.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας παρέλαβε τρόφιμα μεγάλης αξίας τα οποία διανεμήθηκαν και θα καλύψουν βασικές επισιτιστικές ανάγκες συνδημοτών μας. Οι ωφελούμενοι - δικαιούχοι των τροφίμων είναι άτομα που πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αξιέπαινη πράξη του! Εν μέσω κρίσης και εξέλιξης της πανδημίας η κίνηση αυτή έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η αλληλοβοήθεια και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο παραμένουν αξίες σταθερές, ενώ ο αγώνας για κοινωνική μέριμνα θα πρέπει να είναι από όλους μας, φορείς και απλούς πολίτες, συνεχής και διαρκής. 
Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.