Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ακόμη ένα κρούσμα κορονοιού στην Αμφίκλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των δύο τεστ που ελήφθησαν από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της 56χρονης. Ο σύζυγος διεγνώσθη θετικός ενώ το δείγμα της κόρης της βγήκε αρνητικό. Όλη η οικογένεια βρίσκεται ήδη σε καραντίνα από την πρώτη στιγμή και όλοι οι αρμόδιοι φορείς παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία, ετοιμότητα και επαγρύπνηση, προκειμένου να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια των δημοτών μας και να περιορίσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού.
      Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι ήρθαν σε επαφή με κάποιο από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να επιδείξουν την αρμόζουσα ψυχραιμία, να εφαρμόσουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε περίπτωση που εμφανίσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα να απευθυνθούν αμέσως στις δημόσιες δομές υγείας ή στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στην τηλεφωνική γραμμή 24ωρης λειτουργίας 1135. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν και την ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://eody.gov.gr.
      Συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα παντού, να τηρούμε όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες και να αποφεύγουμε τον συνωστισμό αλλά και τις κινήσεις πανικού.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΛ. ΣΤΙΒΑΚΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.