Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοτικό σχολείο Αμφίκλειας-Αποχαιρετισμός Διευθύντριας

Αγαπημένοι μου μαθητές και μαθήτριες,
σας εύχομαι να έχετε μια υγιή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για σας θα παραμείνει αναλλοίωτο όσα χρόνια κι αν περάσουν, με χαρά θα μαθαίνω πάντα τα νέα σας! Δέκα χρόνια, ως Διευθύντρια, του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας, είχα τη χαρά να δω πολλά παιδιά να μεγαλώνουν και να πετυχαίνουν τους όμορφους στόχους τους!
Αγαπητοί γονείς, σας εύχομαι να κυλήσει ήρεμα και χωρίς προβλήματα η νέα δύσκολη σχολική χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια!
Αξιότιμοι συνάδελφοι, το ειλικρινές συναίσθημα πάντα θα οδηγεί και θα γεμίζει τις υγιείς ανθρώπινες σχέσεις. Και αυτές πάντα θα δοκιμάζονται από τη στιγμή του αποχαιρετισμού. Μια διαδικασία που θα συναντήσει την καθεμιά και τον καθένα στην πορεία της ζωής, όταν χρειασθεί να αναγνωρίσει και να τιμήσει την αξιοσύνη, την εμπειρία, την προσφορά, από την υπηρεσιακή και κατά περίπτωση, προσωπική συνύπαρξη αγαπημένων συναδέλφων που πρέπει να αποχωρισθεί.
Εδώ αφήνω ένα κομμάτι της ψυχής μου! Σας ευχαριστώ θερμά για τα πάντα, την υποστήριξη, τη συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρατε όλο αυτό το διάστημα! Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας! Σας εύχομαι να παραμείνετε η ίδια φιλική ομάδα και καλοί φίλοι. Θα θυμάμαι πάντα με ζεστασιά την κοινή δουλειά μας. Κρατώ στην ψυχή και στο μυαλό μου τις όμορφες στιγμές μας δύναμη για το μέλλον, σας εύχομαι τα καλύτερα! Θα είμαι πάντα δίπλα σας!
Με τιμή και εκτίμηση!
Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα
Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.