Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ: Να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή του Μάκαρου Άμφισσας κ. Στέργιο Φαρόπουλο

 Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς στην ένωση μας, αλλά και στο Ελληνικό μπάσκετ βλέπουμε συνέχεια σε πρωταθλήματα υποδομών αποτελέσματα με τεράστιες διαφορές πόντων μεταξύ σωματείων χωρίς ίχνος fairplay, που έχουν πολλές φορές ως αποτέλεσμα να "πληγώνουν" μικρά παιδιά και να τα απομακρύνουν από το άθλημα που τόσο αγαπάμε!
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή του Μάκαρου Άμφισσας κ. Στέργιο Φαρόπουλο για την τήρηση του fairplay και του αθλητικού ιδεώδες στον αγώνα κορασίδων Μάκαρος Άμφισσας- Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας όπου το νεοσύστατο τμήμα μας (των κορασίδων) αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.
Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν τεράστια και η έκταση του σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγάλη, αλλά ο coach Φαρόπουλος φρόντισε το σκορ να κρατηθεί σε πολύ αθλητικά πλαίσια!
Τέτοιες συμπεριφορές θεωρούμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την πράξη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.