Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Διανομή τροφίμων σε 164 οικογένειες

Ενόψει του Πάσχα πραγματοποιήθηκε, σήμερα, μία ακόμη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
➡️ Σε μία περίοδο κρίσης σε πολλαπλά επίπεδα ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, μέσω της Κοινωνικής του Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Ελάτειας, διένειμε σε 164 οικογένειες και μοναχικούς συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες, νωπά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας και βασικά υλικά αγαθά όπως κρέας, ηλιέλαιο, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, όσπρια, μέλι, τυρί φέτα, γάλα εβαπορέ/σκόνη κ.α.
➡️ Η κοινωνική πολιτική παραμένει βασική μας προτεραιότητα. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης συνεχίζουμε όλες τις κοινωνικές μας δράσεις, που αποσκοπούν στην ανακούφιση και βοήθεια των συνδημοτών μας, καθώς και κάθε συνανθρώπου μας που βρίσκεται σε ανάγκη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.