Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Μήνυμα της Δημάρχου για το μονοπάτι Παρνασσού 2022

Γιορτή για τον αθλητισμό, φόρος τιμής στον εθελοντισμό, υπόδειγμα οργάνωσης, παράδειγμα δύναμης, θέλησης και αντοχής ήταν ο ορεινός αγώνας δρόμου "Μονοπάτι Παρνασσού", που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αμφίκλεια
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και οι αθλητές, ειδικά των διαδρομών της Κυριακής, αψηφώντας βροχή και λάσπη αναμετρήθηκαν με τον καιρό και ξεπέρασαν τον εαυτό τους!
Ένα διήμερο γεμάτο παλμό, χαρά, ζωντάνια και πολύ τρέξιμο, μας θύμισε εποχές προ πανδημίας. Ενώ το βάθρο της νίκης μοιράζονται από κοινού διοργανωτές, εθελοντές, αθλητές όλων των ηλικιών και θεατές, αφού όλοι μαζί πέτυχαν ένα άρτιο αποτέλεσμα και πρόσφεραν θέαμα αλλά και μαθήματα ζωής.
Ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια οφείλουμε στον διοργανωτή Α.Σ. "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" Αμφίκλειας, στους Συλλόγους και Φορείς του Δήμου για τη στήριξη, στους πολλούς εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στον Ο.Φ.Κ.Α.Θ. που είναι πάντα μαζί μας σε πλήρη ετοιμότητα, στους χορηγούς, στους συμμετέχοντες και σε όλους τους φίλους του "Μονοπατιού" που απέδειξαν εμπράκτως την αγάπη τους για τον αγώνα.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο City Trail των 4χλμ. του Σαββάτου τερματίζοντας με πολύ καλό χρόνο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Σιαλμάς, εκλεκτοί αιρετοί του Δήμου μας, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας και επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Το αθλητικό ιδεώδες του "ευ αγωνίζεσθαι" υπηρετήθηκε απόλυτα, αφού ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας έχει αποδείξει πολλάκις ότι αναγνωρίζει τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του αθλητισμού, τα οποία προάγει σε κάθε ευκαιρία.
Αθανασία Στιβακτή-Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.