Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Τι συζήτησαν Στιβακτή και Ταγκαλής με τον CEO της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή και ο Δήμαρχος Δ.Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής επισκέφτηκαν σήμερα το απόγευμα τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τραινοσε Maurizio Capotorto, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το iparnassos.
Το θέμα της συνάντησης ήταν η επαναφορά των δρομολογίων της παλαιας γραμμής Τιθορέα-Λιανοκλάδι σε καθημερινή βάση, η οποία εξυπηρετούσε το μεγαλύτερο τμήμα του Βοιωτικού Κηφισου και τις περισσότερες κοινότητες των δυο Δήμων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, τονίζουν οι Π. Ταγκαλής και Αθ. Στιβακτή. Συζητήθηκαν τα δίκαια αιτήματα των Δήμων, ενώ ο Διευθύνων Συμβουλος δεσμεύτηκε να τα προωθήσει και να τα συζητήσει με την κυβέρνηση άμεσα.
Επίσης τέθηκε ως πρόταση το θεμα της λειτουργίας πρόσθετου δρομολογίου για τη χειμερινή περίοδο που θα εξυπηρετεί τους φίλους χιονοδρόμους του Παρνασσού.
Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο γραφείο του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΤΑΔ Κ.Βλαστού, όπου συζητήθηκε η επιτυχημένη λειτουργία των Χιονοδρομικων κέντρων την τρέχουσα περίοδο, ενω υποβλήθηκε σειρά προτάσεων και συνεργασιών για τη νέα χειμερινή περίοδο.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.