Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Θ. Χειμάρας: “Λύνεται το πρόβλημα με τα δρομολογία του τραίνου στην παλιά γραμμή Τιθορέα – Λειανοκλάδι”

Η ανακοίνωση του Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας κ. Χειμάρα Θέμη σχετικά με την συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ξιφαρά Ιωάννη για την διευθέτηση του προβλήματος συρρίκνωσης των σιδηροδρομικών δρομολογίων του τραίνου στην παλιά γραμμή Τιθορέα – Αμφίκλεια – Λιλαία – Μπράλος – Λειανοκλάδι
Όπως επισήμανε ο Βουλευτής Θέμης Χειμάρας:
«Δρομολογείται η επίλυση του προβλήματος της συρρίκνωσης των σιδηροδρομικών δρομολογίων του τραίνου στην παλιά γραμμή Τιθορέα – Αμφίκλεια – Λιλαία – Μπράλος – Λειανοκλάδι.
Την διαβεβαίωση πως θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το μεγάλο ζήτημα της επαναφοράς των δρομολογίων του τραίνου στη παλιά γραμμή Τιθορέα – Αμφίκλεια – Λιλαία – Μπράλος – Λειανοκλάδι, έλαβα σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γ. Ξιφαρά.
Από το προηγούμενο έτος, σε στενή συνεργασία με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας Ελάτειας κ Στιβακτή, είχα θέσει το ζήτημα της συγκοινωνιακής απομόνωσης, στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή των Δήμων Αμφίκλειας Ελάτειας και Δελφών, συνέπεια της συρρίκνωσης των σιδηροδρομικών δρομολογίων στην παλιά γραμμή.
Μετά από συντεταγμένες κινήσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή και του Γενικού Γραμματέα κ. Ξιφαρά και την συνεργασία με την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το πρόβλημα.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργείου και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίες θα αναλύουν τα δρομολόγια που επανέρχονται.
Ευχαριστώ τόσο τον Υπουργό όσο και τον Γενικό Γραμματέα για την ανταπόκριση στο αίτημά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.