Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

190 "Δέματα Αγάπης" διανεμήθηκαν στον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Μέρες γιορτινές, μέρες κατάνυξης, μέρες προσφοράς, αγάπης, αλληλεγγύης. Αυτά μας δίδαξε ο Κύριος με τη θυσία του. Αυτά είναι που συνθέτουν το μήνυμα του Πάσχα.
➡️ Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μας στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη. Καθιερώσαμε τα "Δέματα Αγάπης" σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των ευάλωτων, μοναχικών και οικονομικά ασθενέστερων δημοτών μας και συνεχίζουμε σταθερά την όμορφη αυτή παράδοση.
➡️ Κάθε δέμα ετοιμάζεται από τους υπαλλήλους της κοινωνικής μας υπηρεσίας με ιδιαίτερη φροντίδα και έχει έναν και μόνο σκοπό. Να προσφέρει τα απαραίτητα για ένα αξιοπρεπέστατο Πασχαλινό τραπέζι και συνάμα να χαρίσει αγάπη, χαρά, συμπαράσταση και ελπίδα.
➡️ Εκατόν ενενήντα "Δέματα Αγάπης" διανεμήθηκαν σε ολόκληρο τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και η αγαλλίαση των ψυχών υπήρξε αμφίδρομη. Το να τείνεις χείρα βοηθείας από ειλικρινές ενδιαφέρον και να γνωρίζουν ότι υπάρχουν ώμοι να ακουμπήσουν γεννά αμοιβαία αισθήματα ανακούφισης και ευτυχίας. Και όλοι εμείς εδώ στον μικρό, υποστελεχωμένο αλλά πάντοτε δραστήριο Δήμο μας θα συνεχίσουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, να τα προσφέρουμε απλόχερα! 
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.