Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Επέστρεψε δυναμικά το «Μονοπάτι Παρνασσού» (video)

O Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Ο Διόνυσος» διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου τους ορεινούς αγώνες δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού 2022». Μετά από απουσία δυο ετών λόγω covid, η δημοφιλής αυτή διοργάνωση επέστρεψε δυναμικά. Οι αγώνες έγιναν με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον ΟΠΑΣΤΕ, καθώς και με την υποστήριξη του δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Το κυρίως αγωνιστικό κομμάτι έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου. Στον αγώνα 24,2 χιλιομέτρων με την ονομασία Μονοπάτι Παρνασσού πρώτος τερμάτισε ο Βασίλης Μπαλαμώτης, ενώ πρώτη γυναίκα και 14η στην κατάταξη ήταν η Μαρία Ξανθή.
Στον αγώνα 10,9 χιλιομέτρων με την ονομασία Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού, πρώτος ήταν ο Κώστας Ζήνδρος, ενώ πρώτη γυναίκα και 19η στην κατάταξη ήταν η Ζωή Κοτζιά.
Στον αγώνα 6 χιλιομέτρων με την ονομασία Μονοπάτι Αμφίκλειας πρώτος τερμάτισε ο Παντελής Αφρουδάκης, ενώ πρώτη γυναίκα και 5η στην κατάταξη ήταν η Θεοδώρα Κουρέτση.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ
Το Σάββατο 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν 4 αγώνες στους δρόμους της Αμφίκλειας. Αγώνας 4 χλμ με την ονομασία «Αμφίκλεια City Trail», καθώς και οι παιδικοί αγώνες 1300, 1000 και 800 μέτρων.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων έγιναν στην πλατεία 25ης Μαρτίου της Αμφίκλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.