Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Επανεκκίνηση του αναδασμού στην Αμφίκλεια

Θετικό το πρόσημο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αμφίκλεια την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και αφορούσε την επανεκκίνηση του αναδασμού στην περιοχή.
➡️ Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας επισκέφθηκε τον Δήμο μας, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και Τεχνικών Έργων ΠΕ Φθιώτιδας, προκειμένου να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες γαιών για τα επόμενα βήματα ενός έργου που επί 15 χρόνια βάλτωνε και πλέον τίθεται σε εφαρμογή.
➡️ Ο αναδασμός της Αμφίκλειας αφορά συγκεκριμένα και από χρόνια καταγεγραμμένα αγροτεμάχια στην κτηματική περιοχή "Αεροδρόμιο" της Κοινότητας Αμφίκλειας. Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση στην Ελάτεια, σχετικά με την επανεκκίνηση του αναδασμού στη Σφάκα.
➡️ Ως κατεξοχήν αγροτικός Δήμος, δίνουμε βαρύτητα και προτεραιότητα σε έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των αγροτών μας και θα προσδώσουν μακροχρόνια οφέλη στον πρωτογενή τομέα. Ο αναδασμός συνιστά έργο πνοής, δεδομένου ότι αποσκοπεί στον εξορθολογισμό και στην τόνωση της γεωργικής παραγωγής, δημιουργώντας ένα σύγχρονο αγροτικό δίκτυο. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε να προωθούμε αναπτυξιακά σχέδια με μοναδικό γνώμονα τη στήριξη του αγροτικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.