Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Το Χ Κ Παρνασσού θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, 23/4

Φέτος το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού έχει την χαρά να μοιραστεί μαζί με όλους τους επισκέπτες και χιονοδρόμους μοναδικές στιγμές απόλαυσης και τον μήνα Απρίλιο, καθώς θα παραμείνει ανοικτό πέρα της προγραμματισμένης χιονοδρομικής περιόδου 2021-2022 με καταληκτική ημέρα λειτουργίας, το Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, τον μήνα Απρίλιο το Χιονοδρομικό μας Κέντρο θα λειτουργεί πλήρως κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να περιοριστεί η καθημερινή φθορά της υφιστάμενης βάσης χιονιού που προκύπτει τόσο από την καθημερινή διάστρωση όσο και από την άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και των δυνατών ανέμων που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες. Απώτερος στόχος μας είναι η διατήρηση της υφιστάμενης ποσότητας χιονιού σε ικανοποιητικά επίπεδα για ασφαλή χιονοδρομία όλα τα τριήμερα του Απριλίου.
Με τον τρόπο αυτό μπορούμε έπειτα από πολλά χρόνια να εκμεταλλευτούμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο το άφθονο χιόνι που μας χάρισε ο μήνας Μάρτιος και να προσφέρουμε έτσι και όλο τον Απρίλιο μοναδικές στιγμές χιονοδρομικής απόλαυσης, απόδρασης και ψυχαγωγίας στο χιονισμένο τοπίο του Παρνασσού μέχρι και τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε τη φετινή χιονοδρομική περίοδο και πριν σας αποχαιρετήσουμε για τη φετινή χρονιά αναμένουμε να σας δούμε από κοντά μία από τις επόμενες ημέρες μέχρι τις διακοπές του Πάσχα. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.