Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ενίσχυση εργατικού δυναμικού Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας με 8 υπαλλήλους

Με οχτώ νέους εργαζόμενους ενισχύθηκε ο Δήμος μας, χάρη στη δυνατότητα που μας δίνει η υλοποίηση του προγράμματος 55+ του ΟΑΕΔ.
Ένα πρόγραμμα για άτομα με συνεχιζόμενη ανεργία επί έναν χρόνο τουλάχιστον, που έχουν συμπληρώσει τα 55 έτη ηλικιακά αλλά δεν έχουν ξεπεράσει τα 67 έτη και το οποίο χρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από τον ΟΑΕΔ και 25% από τον προϋπολογισμό του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Σε μία περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης, μεγάλου αριθμού ανέργων και αυξημένων αναγκών του Δήμου μας, με ελάχιστες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και με τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας να ολοκληρώνονται, το εν λόγω πρόγραμμα είναι μία σημαντική βοήθεια.
Εκτός των θέσεων εργασίας που ανοίγονται για άτομα, τα οποία εξακολουθούν να είναι παραγωγικά και έχουν όχι μόνο την ανάγκη αλλά και τη διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν, ενισχύεται σημαντικά και το εργατικό δυναμικό του Δήμου.
Στόχος μας η μείωση της ανεργίας στον Δήμο μας με κάθε πρόσφορο τρόπο, η διαρκής υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων, ώστε να ανοίγουν συνεχώς νέες θέσεις καθώς και η διεκδίκηση μεγαλύτερου αριθμού μόνιμων προσλήψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.