Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: αποδοχή δωρεάς του ιδρύματος Ωνάση για την συντήρηση της χορευταριάς

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας αποδέχεται τη δωρεά του ιδρύματος ΩΝΑΣΗ προς το Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας, όπως γνωστοποιήθηκε σύμφωνα με το από 8/2/2023 έγγραφο του Ιδρύματος, συνολικού ποσού 22.000 ευρώ με αποκλειστικό σκοπό την επισκευή, συντήρηση και άμεση παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο του ιστορικού αξιοθέατου «Κρήνη της Χορευταριάς» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό της Αμφίκλειας με στόχο την αποφυγή της ερείπωσής του. 

Το ποσό θα καταβληθεί στον ανάδοχο απευθείας από το Ίδρυμα και ο Δήμος αναλαμβάνει την ευθύνη της μελέτης, των αδειοδοτήσεων από πολεοδομία και αρχαιολογική υπηρεσία καθώς και την επιλογή, ανάθεση και επίβλεψη του εργολάβου. Μετά την αποδοχή θα ακολουθήσει αναμόρφωση-τροποποίηση του Π/Υ του Δήμου μας, προκειμένου να εγγραφεί το ποσό δωρεάς και το έργο και θα ακολουθήσει η δέσμευση του ποσού για το εν λόγω έργο. 
Με την αποστολή των απαιτούμενων εγγράφων στο Ίδρυμα θα πιστωθεί ο λογ/μος του αναδόχου με το μισό ποσό της δωρεάς και το υπόλοιπο θα πιστωθεί με την αποπεράτωση του έργου και την αποστολή του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής. 
Η χορηγία ισχύει για έξι μήνες από την παραλαβή του εγγράφου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.