Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Τεράστια, άμεση και συγκινητική η ανταπόκριση των δημοτών και των συλλόγων του Δήμου καθώς και των σούπερ μάρκετ Ελάτειας ΑΒ Βασιλόπουλος και Market In,....στο κάλεσμά μας για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε Συρία και Τουρκία, με το φορτηγό του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας να ξεχειλίζει από είδη πρώτης ανάγκης, αγάπη και συμπόνοια.
Η βιβλική καταστροφή που έπληξε τους συνανθρώπους μας, δεν επιτρέπει περιθώρια χρονοτριβής. Παρών και στην πρώτη γραμμή, όπως πάντα, ο Δήμος μας ενήργησε άμεσα, προκειμένου να ενισχύσει τη συλλογική προσπάθεια της Κ.Ε.Δ.Ε., συγκεντρώνοντας σύντομα όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα και αγαθά.
Μία προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων, μία αλυσίδα αλληλεγγύης χωρίς σύνορα, βασικός κρίκος της οποίας είναι και οι δημότες μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Με την έμπρακτη προσφορά τους, με αίσθημα ευθύνης και αλληλοβοήθειας, με την ανθρωπιά τους, έδειξαν ότι τελικά υπάρχει ελπίδα και ότι μέσα στη σκοτεινιά αυτού του κόσμου η αχτίδα φωτός της ψυχής θα ξεπροβάλλει πάντα...
Το φορτηγό μας έφτασε στην πρώτη στάση, πριν τον τελικό προορισμό του και μαζί με τη βοήθειά μας, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας στέλνει όλη τη θετική του σκέψη και τις προσευχές του στους δοκιμαζόμενους λαούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.