Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Σύνδεσμος Αμφικλειέων (Δαδιωτών)-Κοπή πίτας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο Σύνδεσμος Αμφικλειέων (Δαδιωτών) στα γραφεία του επί της οδού Τζωρτζ 3, στην πλατεία Κάνιγγος.
Πρόκειται για έναν σύλλογο που κρατάει άσβεστη τη φλόγα των ετεροδημοτών και διατηρεί άρρηκτους τους δεσμούς με τη γενέτειρά τους. Το νέο Δ.Σ., συνεχίζοντας το πολύτιμο έργο του απερχόμενου, απαρτίζεται από άτομα με όρεξη και διάθεση προσφοράς και συνεργασίας, που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον βλέπουν να προκόβει, γεγονός εξαιρετικά ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο, αφού το ίδιο επιθυμούμε κι εμείς.
Με μεγάλη μας χαρά και μετά από τρία χρόνια απουσίας, δώσαμε το παρών με την Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αμφίκλειας κα Πετρούλα Τσιρνόβα, την Εντεταλμένη Σύμβουλο κα Ιωάννα Νικολοπούλου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αμφίκλειας κ. Λουκά Σκλαβούνο, σε μία συγκέντρωση που αποτέλεσε άριστη αφορμή για να ξανασμίξουμε και να ανταλλάξουμε όχι μόνο ευχές μα και ιδέες για από κοινού δράσεις.
Όσον αφορά το φλουρί, τυχερή ήταν η αδερφή μου Ελένη Στιβακτή, η οποία είναι και ταμίας του Συνδέσμου. Προτού βιαστείτε να υποθέσετε πως ήταν στημένο, σας ενημερώνω ότι το αδιάβλητο της διαδικασίας τηρήθηκε στο απόλυτο. Μακάρι να έχει πάντα την τύχη με το μέρος της και όλα τα μέλη του Συνδέσμου να είναι υγιή, ευτυχισμένα και δραστήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.