Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Αμφίκλεια -Μονοπάτι Παρνασσού 2019, φωτογραφίες

 Είναι σχεδόν αδύνατον με λίγες αράδες κειμένου και με μια ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή στο αστικό τμήμα της διαδρομής, να περιγράψει κάποιος τα όσα κορυφαία οργανωτικά, αθλητικά αλλά και "λαϊκοσυμμετοχικά" συμβαίνουν κάθε χρόνο στην Αμφίκλεια κατά την διάρκεια των αγώνων ορεινού δρόμου ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.
Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εκδήλωση από το 2007. Φέτος ειδικά με τον παρατεταμένο χειμώνα, το βουνό σε χειμερινή κατάσταση με χιονισμένα πέντε τουλάχιστον χιλιόμετρα της διαδρομής και με πολλά νερά, αποθεώθηκαν η οργάνωση {τύπου Αμφικλείας ¨γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε¨} και ο εθελοντισμός, ώστε όλα στο τέλος να κυλήσουν ομαλά και με ασφάλεια κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Λεπτομέρειες από τους διοργανωτές του κορυφαίου "Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ". Οι χορηγοί παρόντες και η κωμόπολη με παρόμοιες εκδηλώσεις  εξελίσσεται ακόμη περισσότερο σε ελκυστικό προορισμό.  Ραντεβού του χρόνου..      Δ.Ι.Καλπύρης 21.04.2019

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.