Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας-Let’s do it Greece 2019

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/04/2019 η εθελοντική δράση «Let’s do it Greece», με τη συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας με το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουμπουριανών.
Με κεντρικό άξονα την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος και την καλλιέργεια του εθελοντισμού, οι ενέργειες επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό-εξωραισμό της πλατείας Κουμπουριανών, χώρος που απολαμβάνουν οι μαθητές στις εκδρομές τους.  Πηγή

Οι μαθητές φύτεψαν λουλούδια
και σχεδίασαν παιχνίδια της αυλής.
Όταν τελείωσαν με χαρά απόλαυσαν το παιχνίδι!
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας για τα λουλούδια, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμπουριανών  για τη συμμετοχή τους!
Αναπάντεχη συνάντηση με παλιό μου μαθητή από την Ελάτεια! Πολλά τα χρόνια και τα παιδιά στα σχολεία του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας κι όλα αγαπημένα!
Συγχαρητήρια σε παιδιά και εκπαιδευτικούς!
Όταν η δημιουργικότητα δίνει χρώμα στη σχολική ζωή και το σχολείο ρίχνει γέφυρες προς τον  έξω κόσμο όλα γίνονται καλύτερα!
Όλοι μαζί  μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!
Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας
Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.