Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Αμφίκλεια-Παρουσίαση συνδυασμού "Ένας Δήμος Ένα μέλλον"

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ 24.04.2019
Μικρή για να χωρέσει τους συγκεντρωθέντες αποδείχτηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας χθες 24.04.2019  στην ομιλία της κας Αθανασίας Στιβακτή, κατά την οποία ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός της, πολύ μεγάλος όμως ήταν ο ενθουσιασμός, αλλά και η αποδοχή της ίδιας και του συνδυασμού του οποίου ηγείται ως υποψήφια Δήμαρχος: ¨ένας Δήμος ένα Μέλλον¨.
Όπως λέγεται και γράφεται κατά κόρον, δεν αρκεί να έχεις στόχους, πρέπει να ξέρεις και σημάδι. Στην αυτοδιοικητική της πορεία ως ενεργός Αντιδήμαρχος και στην πετυχημένη δράση της σε πλήθος τοπικών συλλόγων  η κα Στιβακτή αποδεικνύει ότι σκοπεύει καλά.
Συνελόντι ειπείν (συνοπτικά,) λύση  επαρκώς δοκιμασμένη υπάρχει. «Όπερ έδει δείξαι» όπως γράφαμε παλιά και στα μαθηματικά.. Δ.Ι.Καλπύρης

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι καλά αποτελέσματα για τα αδέσποτα κανείς δεν λέει τιποτα , ατέλειωτες φολες .πονος και ορισμένοι που τα περιθάλπουν βρισκονται στο στόχαστρο των ανεγκεφαλψν κατοίκων , πόσες μηνύσεις θα γίνουν για την κακοποίηση αδέσποτων ενώ ήδη γνωρίζεται πραγματικα ποιος είναι δεν τολμάει να πειτε ποιος είναι .....συγγενης,γείτονας απλως ειστε θεατες του εγκληματος ο πολιτισμός ενος ανθρωπου ξεκινάει από την αγωγή που έχει λάβει , σίγουρα το σχόλιο μου θα πάει στα αζητητα καλή επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.