Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Στην Αμφίκλεια το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2 στις 13.04.2019

Το «Selfie», το πρωτότυπο, νεανικό ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, συνεχίζει το ταξίδι του στην ΕΡΤ για να μας γνωρίσει ακόμη περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα!
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στις 19:00 ,
(Β΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο: «Αμφίκλεια»
Πηγή
Στο δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Αμφίκλεια.
Ξεκινάμε από την πλατεία Παρνασσού, το Δημαρχείο και το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, τη βρύση Χορευταριά και τη Μητρόπολη για να καταλήξουμε στο, μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Άρτου.
Επισκεπτόμαστε το Μουσείο Επαγγελμάτων και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι για το Δαδί, όπως έλεγαν την Αμφίκλεια, από τον παλιό δάσκαλο.
Παίζουμε στην κεντρική πλατεία… με φόντο το θρυλικό κοντοσούβλι μήκους 120 μέτρων, που σηματοδοτεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στην πόλη και ολοκληρώνουμε το παιχνίδι με τη σελφο-σκυταλοδρομία και δύο πολυπληθείς αποκριάτικες Group Selfie.




Ανανεωμένο σε πρόσωπα και εικόνες, το «Selfie» μάς αποκαλύπτει τις ομορφιές της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται.
Το νέο κύκλο των 12 επεισοδίων του «Selfie», παραγωγής 2019, συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν με σύγχρονο και διαφορετικό τρόπο, τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον για τους κατοίκους αλλά και για τους επισκέπτες.
Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής φέρνει την παραγωγή σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, πρωτεύουσες νομών, μικρές επαρχιακές πόλεις, νησιά ή ακόμα και χωριά.
Οι παίκτες, που προέρχονται από τις πόλεις που επισκέπτεται η εκπομπή, καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Πώς παίζεται το «Selfie»; Στο παιχνίδι συμμετέχουν 2 παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους 2 παρουσιαστές. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Στον 1ο γύρο («Town Selfie»), οι παίκτες αναζητούν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σημεία και τα αξιοθέατα της πόλης.
Στον 2ο γύρο («Memory Selfie»), εμπλέκουν την τοπική κοινωνία και βάζουν στο παιχνίδι τους ανθρώπους της πόλης, στην προσπάθειά τους να προλάβουν να φωτογραφίσουν 10 διαφορετικά είδη selfie ο καθένας, με αντιπάλους το χρόνο… και τη μνήμη τους.
Στον 3ο γύρο («Team Selfie»), μαζί με τους παίκτες συμμετέχουν και οι φίλοι τους (3-4 άτομα για κάθε παίκτη), σε μία «σελφοδρομία», με σκυτάλη τα selfie sticks.Η τελευταία δοκιμασία είναι μία ομαδική Group Selfie ή πολλές Speed Selfie, όπου οι παίκτες έχουν στόχο να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μπορούν στην ομάδα τους.

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.