Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας- Έσκαψαν για θησαυρό μέσα στο Ναό

Δεν πίστευε στα μάτια του ο παπάς του χωριού όταν είδε ότι οι "χρυσοθήρες" είχαν σκάψει μέσα στο ιερό της εκκλησίας....
Μπροστά στο χρήμα δεν υπολογίζουν τίποτα και οι κυνηγοί θησαυρών «χτύπησαν» αυτή τη φορά μέσα στο Ιερό Ναού στην Κοινότητα της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας!
Το πρωί της Τρίτης (16/4) γύρω στις 11:00’ ο παπάς του χωριού άνοιξε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και βρέθηκε μπροστά σε μια τρύπα την οποία είχαν αφήσει πίσω τους οι χρυσοθήρες!.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι διαρρήκτες, παραβίασαν την πόρτα της εκκλησίας για να εισέρθουν στο εσωτερικό της, πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας ξημερώνοντας Τρίτη, μιας και ο παπάς ήταν μέχρι τις 7:30’ μμ στο ναό.
Οι πληροφορίες τους φαίνεται για λίρες ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα θαμμένα στον ιστορικό ναό, τους έφεραν στο Ιερό του, όπου και έκαναν κανονικά ανασκαφή, με άγνωστα αποτελέσματα. Πάντως σύμφωνα με τον ιερέα δεν άγγιξαν κάτι άλλο από την εκκλησία και έφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ιερόσυλων – χρυσοθήρων. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.