Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Συμμετοχή ΦΔΕΔΠ στην Εθελοντική Δράση ''Let's Do It Greece 2019''Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού για έκτη συνεχή χρονιά συμμετείχε στην Πανελλαδική Εκστρατεία «Let’s do it Greece», που έχει ως στόχο, να καθαριστούν φυσικές περιοχές και αξιόλογα οικοσυστήματα με την ενεργοποίηση πολιτών και φορέων.
Η εθελοντική δράση καθαρισμού, με σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις!», πραγματοποιήθηκε στην κυκλική διαδρομή «Γεφυράκι Κεριάς – Αγ. Αθανάσιος – Γεφυράκι Κεριάς» την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019.
Στον εθελοντικό καθαρισμό συμμετείχαν μαθητές της Β΄ Γυμνασίου Αμφίκλειας με τη συνοδό εκπαιδευτικό τους καθώς και το προσωπικό του ΦΔΕΔ Παρνασσού. Ο ενθουσιασμός όλων δεν μειώθηκε, παρά τη βροχή η οποία από τα μέσα της διαδρομής συνόδευε τους εθελοντές.
Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, μέσω της συμμετοχής τους, ώστε κάθε ένας να ενεργεί με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και αγάπης προς το περιβάλλον.
Για το Δ.Σ. ΦΔΕΔ Παρνασσού
Η Πρόεδρος
Θέκλα Κ. Τσιτσώνη
Καθηγήτρια Τμήματος Δασολογίας
& Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.