Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και διαμόρφωσης 3 παιδικών χαρών του Δήμου μας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και διαμόρφωσης τριών παιδικών χαρών του Δήμου μας, προϋπολογισμού 226.566,00€ με Φ.Π.Α. Η χρηματοδότηση έγινε από το Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ" κατά 211.000,00€ και από ίδιους πόρους κατά 15.566,00€.....
Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στις πλατείες Ελευθερίας (Κουμπουριανών) στην Αμφίκλεια, Παναγίας στην Ελάτεια και Αγίου Δημητρίου στην Κάτω Τιθορέα.
Οι εργασίες περιελάμβαναν την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού και οργάνων ειδικά σχεδιασμένων για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι, που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ ενισχύθηκε και ο φωτισμός των παιδικών χαρών.
Οι εγκαταστάσεις σχεδιάστηκαν με σκοπό να βελτιώσουν τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών και ταυτόχρονα να γίνουν χώροι αγαπητοί και ασφαλείς για τους μικρούς μας φίλους. Άλλωστε, η παιδική χαρά είναι ο κατεξοχήν χώρος αναψυχής, όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν, να αθλούνται και να συναναστρέφονται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους και μη.
Στόχος μας είναι η σταδιακή αναβάθμιση του συνόλου των παιδικών χαρών του Δήμου μας, προκειμένου όλα τα παιδιά μας να ωφεληθούν από τις ποικίλες ευεργετικές επιδράσεις των συγκεκριμένων χώρων!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.