Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Έγκαιρη κατάσβεση φωτιάς

Δραματικές οι εικόνες από τις πυρκαγιές που κατακαίνε τη χώρα! Εικόνες που παραλίγο να ζήσουμε κι εμείς αν δεν επεμβαίναμε εγκαίρως!
Ευχαριστούμε τον συντονιστή της εθελοντικής ομάδας έκτακτων αναγκών Αμφίκλειας κ. Βασίλη Κόλλια και τους εθελοντές της ομάδας, καθώς και τον κ. Κώστα Καραούζα από την εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας Ο.Φ.Κ.Α.Θ. για την άμεση επέμβαση και κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, στα όρια του Δήμου μας! Η σωστή εκπαίδευση που έχουν λάβει ήταν καταλυτική στην άμεση και ασφαλή κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας βρισκόταν εχθές σε κατάσταση συναγερμού με τον στόλο σε πλήρη ετοιμότητα και επιφυλακή με 24ώρη φύλαξη κομβικών σημείων. Οι περιπολίες συνεχίζονται, ο κίνδυνος νέων εστιών φωτιάς παραμένει μεγάλος, για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να δείξετε υπευθυνότητα και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να βοηθήσετε το δύσκολο έργο μας. Μόνο με συνεργασία και την έμπρακτη συμβολή σας θα έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα!
Ας ευχηθούμε ο Δήμος μας να παραμείνει ασφαλής και ας προσευχηθούμε να λάβει γρήγορα τέλος ο εφιάλτης που ζει η χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.