Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του πρώην κτιρίου της ΑΤΕ

Ένα ακόμη έργο, που είχε οραματιστεί ο Δήμος μας, μπαίνει σε φάση υλοποίησης! Σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, υπογράψαμε με τον εργολάβο του έργου "Λ. ΚΙΤΣΟΣ Α.Τ.Ε." την αποκατάσταση του πρώην κτιρίου της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, που βρίσκεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου στην Κοινότητα Αμφίκλειας.
Πρόκειται για ένα έργο πνοής, αρχικού προϋπολογισμού 280.500€ με ΦΠΑ και ποσού σύμβασης 151.832,93€ με ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας και συγκεκριμένα από τις "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" του Πράσινου Ταμείου.
Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν την αποκατάσταση, αναπαλαίωση και αξιοποίηση του κτιρίου, το οποίο αποτελείται από ισόγειο κτίριο με υπόγειο, πατάρι και τρικλινή στέγη, προκειμένου να ανακτήσει τη χρήση του προς όφελος του συνόλου.
Στόχος του Δήμου μας είναι η λειτουργική επανένταξη του πρώην κτιρίου ΑΤΕ στις σύγχρονες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Η σταδιακή αναβάθμιση και βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη είναι ένα στοίχημα που κερδίζουμε αργά αλλά σταθερά, με επιμονή και στοχευμένες δράσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.