Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών στην κοινότητα Ξυλικών

Την Κοινότητα Ξυλικών του Δήμου μας επισκέφθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ξυλικών.
 Την Ποιμαντική επίσκεψη ακολούθησε βραδιά πολιτισμού στην πλατεία του χωριού, όπου η "Μουσική Σχολή Κέφος" μας ταξίδεψε με τραγούδια γνώριμα και αγαπημένα, γεμίζοντας τη βραδιά και τις ψυχές μας με χρώμα και όμορφες μελωδίες!
 Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την τιμή μίας ακόμη επισκέψεως στον Δήμο μας, τον πατέρα Διομήδη Παναγιωτόπουλο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο Ξυλικών κ. Παναγιώτη Παπασταθόπουλο για την πάντοτε πολύτιμη βοήθειά τους, τον κ. Παναγιώτη Κέφο με την ομάδα του για το υπέροχο μουσικό ταξίδι, τον κ. Γιώργο Κάμπα για την ηχητική κάλυψη και όλο τον κόσμο που απόλαυσε μαζί μας αυτή τη βραδιά πολιτισμού, σε μία περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.