Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Επετειακή εκδήλωση για τη «Μάχη του Δαδιού»

Διαβάστε την ανάρτηση της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή για τη βραδιά «Αφιέρωμα» στην επετειακή εκδήλωση της Μάχης του Δαδιού.
«Σε μία όμορφη βραδιά στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας ξύπνησαν, εχθές, μνήμες από την επιτυχημένη επετειακή εκδήλωση της Αναπαράστασης της Μάχης του Δαδίου!
Μία εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, στην Ιερά Μονή Δαδίου με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Η επιτυχία της ήταν αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης, του ενεργού ρόλου των συμμετεχόντων όλων των ηλικιών και κυρίως του ρεαλισμού που τη διέκρινε!
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά και δόθηκαν συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία αλλά και το σεβασμό που επέδειξαν, καθόλη τη διάρκεια του δρώμενου, στη μνήμη των ένδοξων προγόνων μας. Η βραδιά έκλεισε με θετικό πρόσημο, αφού όλοι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου με μεγάλη αγωνία, ενδιαφέρον και καινούριες ιδέες για μία ακόμη επιτυχημένη Αναπαράσταση!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας. "blog AMFIKLIA"

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο.
Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται άμεσα.
To "blog AMFIKLIA" δεν υιοθετεί τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.